90 jaar

90 jaar

 

Update 13/05/2021: 90-jarig bestaansfeest (opnieuw) uitgesteld!

Gezien de ongewisse tijd waar we mee te maken hebben, heeft het bestuur besloten om het 90-jarig bestaansfeest opnieuw een jaar te verschuiven. De definitieve datum in 2022 zal nog bekend worden gemaakt.


Welkom op de pagina van het 90-jarig bestaan. Zoals jullie ongetwijfeld al weten, bestaat FC Kerkrade west dit jaar, in 2020, 90 jaar. Dit willen wij groots vieren in het weekend van 28, 29 en 30 augustus. Hieronder treffen jullie alle informatie aan over dit weekend. Helemaal onderaan staat het programma.  Dit programma zal volledig gratis toegankelijk zijn. Tot dan!

Sponsoren gezocht!

Wij hebben ervoor gekozen om alle activiteiten tijdens het feestweekend gratis toegankelijk te houden, omdat we vinden dat iedereen dit jubileum mee moet kunnen vieren.  

Om dit te kunnen financieren, zijn wij op zoek naar 90 sponsoren die ieder €90,- willen bijdragen. Als dank ontvangt iedere sponsor 10 consumptiebonnen. Daarnaast zal er een groot bord worden opgehangen in de kantine waar alle sponsoren op vertegenwoordigd zullen worden en zal uw (bedrijfs)logo op de televisie in de kantine gepubliceerd worden.

Wilt u ook éénmalig €90,- sponsoren? Stuur dan een e-mail naar fckw@ziggo.nl.


TOP 90

Op 22 augustus zullen we een aftrap geven voor dit weekend door een TOP 90 te draaien die door JULLIE zal worden samengesteld. De bedoeling is gelijk aan de Top 2000 van Radio 2 tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Dus m.a.w. JULLIE EIGEN SAMENGESTELDE TOP 90 muziek zal op 22 augustus worden gedraaid op de aftrapdag voor het 90 jarig bestaansfeest.

De bedoeling is dat IEDER die FC Kerkrade-West een warm hart toedraagt  één lijst mag opsturen met haar/zijn top 10 lijst. De sluitingsdatum voor het inzenden is 1 augustus 2020. Daarna zullen van ALLE inzendingen een TOP 90 worden samengesteld. De UNIEKE top 90 lijst zal dan vanaf 16.00 uur worden gedraaid in de kantine en indien alles volgens planning verloopt dan zal om 01.00 uur nummer 1 gedraaid worden.

Op deze lijst mag van alles vermeld worden, maar zoals reeds aangegeven één lijst per persoon en je mag bij één nummer aangeven waarom je dit een speciaal nummer voor jouw is. We hopen natuurlijk dat heel veel leden deze lijst invullen en dan zullen we zien wat de muzikale smaak van FC Kerkrade-West is! Het spreekt vanzelf dat je ook minder nummers mag invullen op de lijst en de volgorde op je lijst is NIET uitslag bepalend.

GEEF HIER JOUW TOP 90 DOOR!

 


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!